Bestemmingsplan Kloosterdijck ter inzage

Bestemmingsplan Kloosterdijck ter inzage

Vlietdijk vormt de verbinding tussen Rosmalen en De Groote Wielen en is daardoor dé entree van de wijk. De buurt heeft vier deelgebieden die ieder door een andere architect zijn ontworpen. Janssen de Jong Projectontwikkeling is momenteel bezig met de voorbereiding en bouw van het 4e klooster, genaamd Kloosterdijck. Binnen het plan komen 30 koopwoningen, onderverdeeld in 8 hoek- en 22 tussenwoningen in verschillende groottes. De woningen bestaan uit 2, 3 of zelfs 4 woonlagen.

Ter inzage
Voor deze woningen is een nieuw bestemmingsplan voorbereid. Dit ligt met bijbehorende stukken vanaf 23 november, zes weken ter inzage in het Stadskantoor. Of bekijk de stukken online via www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl
In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling reageren.

kaart-Kloosterdijck-01

Blijf op de hoogte
Op dit moment worden de verkoopstukken verder uitgewerkt en is het bestemmingsplan in procedure gebracht. De woningen komen naar verwachting begin 2021 in verkoop. Voor informatie over de verkoop van de woningen kun je contact opnemen met Het Waare Huis. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.kloosterdijck.nl om op de hoogte te blijven.