Centrum

over de buurt / centrum

Het toekomstige centrum vormt letterlijk het hart van De Groote Wielen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Een wijkwinkelcentrum van ca. 7.000 m² met twee supermarkten en diverse dagwinkels, een gezondheidscentrum en een mooie kade met een gezellig plein aan de waterplas met kleinschalige horeca. Het nieuwe winkelcentrum komt in de plaats van de tijdelijke winkels op de hoek van de Groote Wielenlaan/Vlietdijk. De combinatie van de horecagelegenheden, winkels en verschillende recreatiemogelijkheden maakt het Centrum dadelijk hét centrum van de hele wijk.

 

 

Het nieuwe Centrum wordt een
aantrekkelijke en mooie buurt
die heel goed past in De Groote Wielen.

 

Sfeerimpressie

over DE WONINGEN / centrum

Het Centrum

Zoals je hieronder ziet beginnen de contouren zich uit te tekenen in het nieuwe Centrum van De Groote Wielen. Toch bijzonder om je voor te stellen dat je op deze bouwlocatie over ruim een halfjaar, rond volgend jaar zomer, gewoon je dagelijkse boodschappen kunt doen.

 

LAATSTE APPARTEMENTEN BASTION
Na een succesvolle verkoopperiode zijn de allerlaatste appartementen nog te koop in appartementengebouw Bastion. Vanaf € 425.000 v.o.n. heb je hier niet alleen een heerlijk licht 3 kamer appartement met groot terras of balkon en je eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. Maar ook bespaar je enorm op je energielasten met een appartement, voorzien van de laatste technieken van verwarmen en isolatie. Wat wonen in Bastion ook zo fijn maakt is de fantastische ligging; op loopafstand van de winkels, daghoreca en het gezondheidscentrum en tegelijkertijd woon je midden in het groene landschapspark aan de waterplas. Alle ruimte voor wooncomfort, winkelgemak, ontspanning en onthaasten dus.

De bouw van Bastion is al gestart, waarna ontwikkelaar Rialto begin 2024 verwacht te kunnen opleveren.  Wil je meer weten, kijk op de website en neem contact op met Het Waare Huis, via nieuwbouw@hetwaarehuis.nl of telefonisch via 073 523 64 65.  De woningen in Achter de Vesting en appartementen in Ravelijn zijn inmiddels uitverkocht.

HUURAPPARTEMENTEN
Naast de bouw van koopappartementen zullen er ook 47 middeldure huurappartementen worden gerealiseerd in het plandeel De Vesting. 44 Appartementen bestaan uit driekamerappartementen met een omvang tussen de 70m² en 85m². Drie appartementen van circa 95m² worden als vierkamer maisonnette woning uitgevoerd met één kamer op de begane grond: ideaal voor een werkplek aan huis. Naast een privé buitenruimte beschik je ook over een voor de bewoners gemeenschappelijke daktuin. Meer informatie over deze appartementen zoals plattegronden, afwerkingsniveau en huurprijzen volgen op een later tijdstip. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden, schrijf je dan alvast in op de website www.centrumdegrootewielen.nl. De verhuur van de appartementen start naar verwachting in januari . De Vesting wordt tegelijk met de eerste winkels in de zomer volgend jaar opgeleverd.