Centrum

over de buurt / centrum

Lekker flaneren langs de kade, op een terrasje zitten of genieten van de waterplas. In het Centrum van De Groote Wielen voelt u zich zeker welkom. Hier vindt u een mooie kade met een gezellig plein aan de waterplas dat perfect ligt ten opzichte van de zon. De combinatie met de horecagelegenheden en verschillende recreatiemogelijkheden zoals bootverhuur of waterfietsen, maakt Het Centrum heel aantrekkelijk.

Het Centrum is dan ook hét verblijfsgebied van De Groote Wielen. Met volop plaats voor allerlei voorzieningen, zoals supermarkten, winkels voor de dagelijkse boodschappen, een sporthal, een medisch centrum, kleinschalige commerciële activiteiten en scholen met voor- en naschoolse opvang. Deze voorzieningen zijn er zowel voor de bewoners van het Centrum als voor de mensen uit de omliggende buurten. Zij kunnen het Centrum eenvoudig bereiken via de bruggen over de waterplas of via de Hustenweg in het noorden.

 

Sfeerimpressie

over DE WONINGEN / centrum

Het Centrum wordt als stedelijk bastion aangeduid. De buurt wordt een dichter bebouwd gebied waarin wonen en winkelen uitstekend zijn gecombineerd. Er komen zo’n 400 tot 450 woningen. Met appartementen (waaronder luxe penthouses) die veelal gesitueerd zijn boven de winkels. Daartussenin is plaats voor besloten groene hoven. De stedelijke opzet van het centrum maakt deze woonbuurt een geschikt en aantrekkelijk woongebied voor vele mensen.