Denk mee!

Herinrichting De Blauwe Sluisweg
We zijn bezig met de verdere ontwikkeling van De Groote Wielen. Naast de planontwikkeling van De Groote Wielen Noord, geldt dit voor de herinrichting van De Blauwe Sluisweg. Om het (toekomstige) verkeer van en naar de woonwijk in goede banen te blijven leiden, zijn er aanpassingen nodig aan De Blauwe Sluisweg en de Hustenweg. Het gaat om het deel tussen de rotonde waar de fietsers onder de weg doorgaan (Hooghemaal) tot en met de kruising Hustenweg-Koornwaardlaan-Koornwaardstraat. Het weggedeelte vanaf de Intratuin tot aan de snelweg valt in een ander -nog op te starten- project.

Inloopavond 16 april
Op dinsdag 16 april organiseert de gemeente een inloopavond in Windkracht 5 (20.00-21.30 uur). Naast de eerste presentatie van het stedenbouwkundig deelplan De Beemden (m.u.v. Strandpark) staat ook de herinrichting van De Blauwe Sluisweg op het programma. Tijdens de inloopavond krijgt u informatie over de beoogde aanpassingen en is er ruimte om hierop te reageren. Er zijn verschillende specialisten van de gemeente aanwezig. Het gaat om een eerste presentatie van de plannen, voorafgaand aan de ruimtelijke procedure.

Praktische informatie inloopavond
Datum                Dinsdag 16 april, 20.00 – 21.30 uur (u kunt op elk moment binnenlopen)
Locatie               Wijkcentrum Windkracht 5 (foyer)
Adres                 Deltalaan 140, 5247 JT Rosmalen

Heeft u vragen?
Kom dan vooral naar de inloopavond! Ná 16 april vindt u meer inhoudelijke informatie op deze webpagina en kunt u uw reactie sturen naar degrootewielen@s-hertogenbosch.nl (o.v.v. uw huisadres)

 

               

 

Meer informatie?

Abonneer je op de nieuwsbrief of neem contact met ons op!