De Lanen

over de buurt / DE Lanen

De Lanen is de meest noordwestelijke woonbuurt van De Groote Wielen en ligt tussen de Maas (in het noorden) en de waterplas in. De bereikbaarheid van de buurt is goed: u heeft zowel rechtstreeks aansluiting op de westelijke randweg (Blauwe Sluisweg) als op de regionale Hustenweg in het noorden.  Een 85 meter lange brug verbindt de Lanen met de Hoven, ten zuiden van de waterplas.

Eenheid in verscheidenheid is in deze wijk zeker geen loze kreet. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe buurt. Met de realisatie van De Lanen komen er de komende jaren 730 nieuwe woningen in De Groote Wielen bij. Geïnteresseerd in een woning? Klik hier om het actuele aanbod te zien.

Door de komst van de brug over de Groote Wielenplas wordt de verbinding naar het zuidelijk deel van de wijk vergroot. Bij de oplevering van de eerste woningen in de Lanen zijn ook de twee toegangsbruggen (de Bastionbrug en de Rietkraagbrug) gereed en kunnen de nieuwe bewoners rechtstreeks vanaf de Blauwe Sluisweg De Lanen inrijden. Daarmee is ook Rosmalen op steenworp afstand bereikbaar en kan men eenvoudig gebruikmaken van alle faciliteiten in het winkelcentrum dat direct aan de Lanen grenst. Uw kinderen kunnen vanaf 2019 terecht op de school die tegen De Lanen aanligt.

In De Lanen ontwikkelen we heel divers;
voor starters tot ouderen.
Maar ook inwoners van de
binnenstad van ’s-Hertogenbosch
die meer ruimte willen.

Sfeerimpressie

over DE WONINGEN / de lanen

Het aantal woningen dat in De Lanen wordt gebouwd, ligt rond de 730. Uiteraard stemmen we het aanbod af op de behoefte die we in de woningmarkt signaleren. Daarbij letten we op de verhoudingen tussen huur- en koopwoningen en de verschillende prijscategorieën en woningtypen.

 

Meer info

ONTWIKKELAARS AAN HET WOORD

"

In De lanen ontwikkelen we heel divers; voor starters tot ouderen. Maar ook voor inwoners van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch die meer ruimte willen.”