Druk bezochte inloopbijeenkomst 16 april

24 april 2024

Op dinsdag 16 april was er een inloopavond in Windkracht 5 om het eerste stedenbouwkundig deelplan De Beemden (m.u.v. Strandpark) te presenteren. Bezoekers werden geïnformeerd over hoe de input en ideeën zijn gebruikt om het stedenbouwkundig plan te optimaliseren. Dat gebeurde met behulp van een (visuele) presentatie op diverse panelen. Specialisten van de gemeente gingen met stakeholders, bewoners en geïnteresseerden in gesprek om te horen wat zij vinden van het stedenbouwkundig plan. Meer informatie en een overzicht van getoonde panelen vindt u op deze pagina.

 

Herinrichting De Blauwe Sluisweg/Hustenweg

Ook de herinrichting van De Blauwe Sluisweg/Hustenweg stond op het programma. Om het (toekomstige) verkeer van en naar de woonwijk De Groote Wielen in goede banen te blijven leiden, zijn er aanpassingen nodig aan De Blauwe Sluisweg en de Hustenweg. Tijdens de inloopavond kregen bezoekers informatie over de beoogde aanpassingen en was er ruimte om hierop te reageren. Het betrof een eerste presentatie van de plannen, voorafgaand aan de ruimtelijke procedure. Aanwezige bewoners en geïnteresseerden hadden vooral vragen over verkeerssnelheid/-veiligheid, geluidsmaatregelen, fiets-/wandelroutes en de busroute/-halte. Diverse deskundigen van de gemeente beantwoordden de vragen van aanwezigen.

 

Denk mee

Op de denk-mee pagina vindt u meer informatie over de herinrichting van De Blauwe Sluisweg/Hustenweg en veelgestelde vragen en antwoorden. Ook kunt u reageren via het genoemde e-mailadres.


Meer informatie?

Abonneer je op de nieuwsbrief of neem contact met ons op!