Centrum krijgt steeds meer vorm

19 december 2023

Er wordt nog volop gebouwd in het Centrum maar het hoogste punt is inmiddels bereikt. De blikvanger, het Bastion, is ook het hoogste punt van de hele wijk! De steigers bij de toren zijn inmiddels bijna allemaal weg, zodat deze goed te zien is.

Steeds mee huurders nemen hun intrek in het Centrum van de Groote Wielen.  Zowel de huurders van de 47 woningen als de 5 winkels, waaronder de supermarkt van Albert Heijn, in De Vesting hebben inmiddels de sleutel gekregen. Ook de bewoners van de 10 koopwoningen van Achter de Vesting genieten inmiddels van hun woning in De Groote Wielen.

Het gezondheidscentrum met de Apotheek Rosmalen, Huisartsenpraktijk De Waterkant, Tandarts Merel Kooning en Fysio Scholten als zorgaanbieders, is onlangs opgeleverd door de bouwer. Dat geldt ook voor Gall & Gall, Etos en Fietsenwinkel NextBikeParts. Zij hebben hun winkels inmiddels geopend. Ook het pand van ’t Vosje is opgeleverd en wordt verder afgebouwd. Afhankelijk daarvan zal deze ondernemer zijn deuren openen voor bezoekers

Daarnaast zijn ook de 9 koopwoningen in de Ravelijn opgeleverd. Ook die zijn druk bezig met het inrichten van hun woning. De verwachting is dat in maart 2024 het Bastion zal worden opgeleverd.


Meer informatie?

Abonneer je op de nieuwsbrief of neem contact met ons op!