Vaar mee op 30 september!

22 september 2022

Vaar mee op 30 september!

Over de Groote Wielenplas komt een fiets- en voetbrug op de locatie van de Rosmalensedijk. De brug verbindt het zuidelijke deel van De Groote Wielen met het centrum aan de noordkant. De brug is dit najaar klaar. Op dit moment graven we het zand onder de brug weg. Vanaf vrijdag 30 september is het zand weg en is de Groote Wielenplas dan één grote plas.

Dit willen we graag met u vieren. Wethouder Roy Geers opent symbolisch de plas en Watersportvereniging De Groote Wielen maakt het eerste feestelijke vaartochtje onder de brug door. Na deze vaartocht kan iedereen aanhaken en meevaren. Daarna sluiten we het moment af met koffie/thee met wat lekkers. Leuk als u hierbij aanwezig kunt zijn.

Vaar met ons mee

Heeft u een boot? Vaar dan met de watersportvereniging mee! Wilt u niet meevaren maar wel komen kijken? Ook dan bent u van harte welkom. Meld u dan voor 28 september aan via http://shbos.ch/botenparade. Dan sturen wij u de praktische informatie toe.

Wanneer? Vrijdag 30 september van 13.00 uur tot 14.00 uur

Waar? Groote Wielenplas, zijde Aquasingel

Planning

Naar verwachting is de brug in november 2022 klaar. Komende maand werken we nog aan de brug, de berging onder de brug en de aanlegsteigers.


Meer informatie?

Abonneer je op de nieuwsbrief of neem contact met ons op!