Nieuwe Albert Heijn Groote Wielen in het Centrum

29 juni 2023

De nieuwe supermarkt is ruim anderhalf keer groter en het assortiment is uitgebreid ten opzichte van de vestiging aan de Groote Wielenlaan 385. Deze gaat op donderdag 6 juli om 17:00 uur definitief dicht.

Supermarktmanager Johan-Paul Kemps over de nieuwe vestiging: "er komen brede paden en overzichtelijke afdelingen. Al onze medewerkers verhuizen natuurlijk mee en dus ook de gezellige sfeer.” De winkel telt twaalf zelfscankassa’s, in de hal zit een bloemen- en plantenafdeling, een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. Bij de nieuwe pakketkluis haal of retourneer je met een unieke code zelf je online bestelde pakket. "Al onze medewerkers verhuizen natuurlijk mee en dus ook de gezellige sfeer." Tijdens de sluiting kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Molenhoekpassage 5 in Rosmalen en Lokerenpassage 25 in Den Bosch.

Meer winkels

Na de opening van de Albert Heijn zullen snel meer winkels volgen. In hetzelfde complex als de Albert Heijn (De Vesting) gaan, naar verwachting in oktober, Dierenkliniek De Groote Vriend, DFM Bloemen, Primera en Refine Hair hun deuren voor het publiek openen. En aan het eind van het jaar volgen het gezondheidscentrum, Etos, Gall&Gall en cafetaria ’t Vosje in het blok Ravelijn. De winkels in het complex Bastion, volgen in de eerste helft van 2024.


Meer informatie?

Abonneer je op de nieuwsbrief of neem contact met ons op!