Laatste woningen Parktuinen

17 juni 2022

Laatste woningen Parktuinen

Op 16 juni om 12.00 uur start de verkoop van de allerlaatste 49 woningen in Parktuinen – De Lanen. Een aantrekkelijke wijk die wordt gekenmerkt door statige singels, groene lanen, intieme woonstraten en lommerrijke parken. De wijk is heel divers en ook nu is er weer een breed aanbod van hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Vanaf donderdag 16 juni 12.00 uur is het mogelijk online definitieve woningvoorkeuren door te geven en in te schrijven om in aanmerking te komen voor deze woning(en). Dit kan via het digitale inschrijfformulier in een persoonlijke account op www.partuinen.nu. Na inloggen kunnen alle gegevens in het digitaal inschrijfformulier worden ingevuld.  Als de inschrijving gelukt is, volgt een ontvangstbevestiging per mail.*

Inschrijfformulieren kunnen tot en met zondag 3 juli 2022 worden ingevuld. Daarna worden de woningen toegewezen. Een makelaar neemt de week daarna contact op met de geïnteresseerden die voor een woning in aanmerking komen om de mogelijkheden te bespreken. Als dit in eerste instantie niet het geval is, wordt een email verstuurd en kom je automatisch op de reservelijst.

* Let op: Indien je al eerder jouw voorkeur(en) hebt geregistreerd, dien je ook nog definitief in te schrijven voor deze woning(en). Alleen compleet ingevulde en ondertekende inschrijfformulieren worden meegenomen tijdens de toewijzing van de woningen.


Meer informatie?

Abonneer je op de nieuwsbrief of neem contact met ons op!