Feestelijke mijlpaal Tuinenrijk

23 juni 2024

Na maanden van voorbereiding en planning was het moment daar: de officiële start van de bouw van veld 2 en veld 3a. Kopers, ontwikkelaars en de gemeente vierden het samen op de bouwplaats.

Positieve impact op De Groote Wielen

De sfeer was opgetogen ondanks de het mindere weer toen Marcel Jansen namens AM/Hertogbouw en wethouder Pieter Paul Slikker van de gemeente 's-Hertogenbosch het woord namen. Beiden spraken vol trots over de toekomstige woningen en de positieve impact die dit project zal hebben op de wijk.

Een nieuw hoofdstuk

Na de inspirerende speeches was het tijd voor een symbolische handeling: het doorknippen van het lint. Alle kopers stonden klaar met een schaar in de hand en knipten gezamenlijk het lint door. Dit moment markeerde niet alleen de start van de bouw, maar ook de start van een nieuw hoofdstuk voor alle toekomstige bewoners. Het feest ging verder met een toost op de bouw en hierna konden de kopers kennis maken met hun toekomstige buren. 

Toekomst

De start van de bouw van veld 2 en veld 3a is dus in gang gezet. Gelijktijdig verloopt de verkoop van veld 4 voorspoeding. Er was veel belangstelling voor de woningen en alle woningen zijn inmiddels toegewezen. In het najaar van 2024 start de verkoop van alweer de laatste fase van Tuinenrijk, veld 1.


Meer informatie?

Abonneer je op de nieuwsbrief of neem contact met ons op!