Contouren Centrum tekenen zich uit

7 december 2022

Contouren Centrum tekenen zich uit

De contouren van het nieuwe Centrum van De Groote Wielen beginnen zich uit te tekenen. Toch bijzonder om je voor te stellen dat je op deze bouwlocatie rond volgend jaar zomer gewoon je dagelijkse boodschappen kunt doen.

Laatste appartementen Bastion

Na een succesvolle verkoopperiode zijn de allerlaatste appartementen nog te koop in appartementengebouw Bastion. Vanaf € 425.000 v.o.n. heb je hier niet alleen een heerlijk licht 3 kamer appartement met groot terras of balkon en je eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. Ook bespaar je enorm op je energielasten met een appartement, voorzien van de laatste technieken van verwarmen en isolatie. En natuurlijk is het hier fijn wonen vanwege de fantastische ligging; op loopafstand van de winkels, daghoreca en het gezondheidscentrum en tegelijkertijd midden in het groene landschapspark aan de waterplas!

Lees meer op de website.

Huurappartementen

Naast de bouw van koopappartementen zullen er ook 47 middeldure huurappartementen worden gerealiseerd in het plandeel De Vesting. De verhuur hiervan start n in februari 2023. Hier komen 44 driekamerappartementen met een omvang tussen de 70m² en 85m² en drie appartementen van circa 95m². Deze laatste worden als vierkamer maisonnette woning uitgevoerd met één kamer en eigen entrée op de begane grond : ideaal voor een werkkamer aan huis. Naast een privé buitenruimte beschikken alle 47 appartementen ook over een (voor de bewoners) gemeenschappelijke daktuin. Meer informatie zoals plattegronden en huurprijzen volgen binnenkort. Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de website www.centrumdegrootewielen.nl. De Vesting wordt tegelijk met de eerste winkels in de zomer volgend jaar opgeleverd.

 


Meer informatie?

Abonneer je op de nieuwsbrief of neem contact met ons op!