Zelfbouwkavels De Lanen in verkoop

Zelfbouwkavels De Lanen in verkoop

Droom jij ervan om zelf een huis te bouwen in De Lanen? Dan kan! De gemeente ‘s-Hertogenbosch verkoopt 10 zelfbouwkavels. Laat je informeren op de informatieavond, donderdag 12 september. Of schrijf jezelf voor 30 september in.

Vrijstaand of twee-onder-een-kap
De kavels aan de Koornwaardlaan zijn ruim opgezet met losse bebouwing, grote voortuinen en gevarieerde woningen met een dorps karakter. Zes kavels zijn voor realisatie van een vrijstaande woning. De overige vier voor twee-onder-een-kapwoningen.

Alle kavels variëren in grootte van 315 tot 550 m2. Prijzen vanaf €126.000,- exclusief BTW, €152.460,- inclusief BTW. Specifieke informatie over elk van de kavels kun je vinden in de kavelpaspoorten onder kopje downloads. Alle informatie over de verkoopprocedure lees je in het document informatie verkoopprocedure. Je hebt tot en met 30 september 12.00 uur de tijd om je in te schrijven voor de loting.

Informatieavond  
Interesse in een twee-onder-een-kapwoning? Dan ga je een samenwerking aan met een andere partij die het kavel naast je wil kopen. Het is een mooie kans om bijvoorbeeld samen met een kennis, vriend of familielid de ontwikkeling van jullie droomwoningen op te pakken! Heb je nog geen duobouwer, dan kun je een eventuele medebouwer ontmoeten tijdens de informatiebijeenkomst op 12 september. Van 17.00 tot 20.00 uur praat de gemeente je bij over de bouwmogelijkheden, duurzaam bouwen, beeldkwaliteit, welstand en de doorlooptijd van de reserveringsperiode tot aan levering c.q. start bouw. Meld je aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen via dit digitale formulier. Vermeld daarbij graag met hoeveel personen je aanwezig bent.