Wonen in het Centrum: Tuinenrijk

Wonen in het Centrum: Tuinenrijk

Het nieuwe centrum is een herkenbaar onderdeel van De Groote Wielen met een eigen identiteit en uitstraling en daarmee ook een grote aantrekkingskracht op de omgeving. Naast het wijkwinkelcentrum van ca. 7.000 m² met twee supermarkten en diverse dagwinkels, een gezondheidscentrum en een mooie kade met een gezellig plein aan de waterplas, de nieuwe school ‘Campus aan de Lanen’ komen er ook maximaal 600 woningen bij in deze buurt. Deze woningen worden verdeeld over drie deelgebieden: Tuinenrijk, De Vesting en Waterpark.

Begin 2022 in verkoop
Allereerst worden circa 150 woningen, gelegen in het noordelijk deel van het Centrumplan genaamd Tuinenrijk, ontwikkeld door Hertogbouw en Foruminvest. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Dankzij de centrale ligging zijn winkels en de school op loopafstand.

Tuinenrijk is een groene woonbuurt waar binnentuinen met bijvoorbeeld diverse fruitbomen en moestuinen gezamenlijk door de bewoners kunnen worden gebruikt. De daadwerkelijke inrichting van de binnentuinen wil de gemeente samen met de toekomstige bewoners ontwerpen.

Meer informatie over de definitieve inrichting van het plan, woningtypen, grootte van de woningen en een indicatie van de VON-prijs zullen naar verwachting in het voorjaar van 2022 beschikbaar zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tuinenrijk? Schrijf je dan voor de nieuwsbrief via www.wonenintuinenrijk.nl