VOLOP ONTWIKKELING IN DE LANEN

VOLOP ONTWIKKELING IN DE LANEN

De afgelopen jaren heeft de Lanen zich ontwikkeld tot een populaire en gewilde wijk om te wonen met een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen. Een groot gedeelte van de woningen is inmiddels opgeleverd en veel bewoners hebben er hun intrek genomen. Daarnaast wordt er volop gebouwd en zit een aantal plannen in de ontwikkelfase. De focus ligt nu op de laatste fases binnen Parklanen en Parktuinen.

Parklanen, start bouw fase 2 en fase 3 in verkoop
Wethouder Roy Geers van de gemeente ’s-Hertogenbosch gaf op 28 juni het startsein voor de bouw van Parklanen II. Er worden in totaal 57 koopwoningen en 9 huurwoningen gerealiseerd door de combinatie KlokGroep en Van den Bosch Vastgoed, waarbij KlokGroep verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en bouw van de woningen.

Ondertussen is ook de laatste fase – Parklanen III – in verkoop gegaan. Dit plan voegt 36 nieuwe woningen toe aan de wijk. De verkoopperiode voor deze fase is afgelopen, maar je kunt je nog inschrijven om op de reservelijst te komen.

Nieuwe fase Parktuinen in verkoop
Hoedemakers bouw en ontwikkeling bracht begin juli 54 nieuwe woningen in het populaire project Parktuinen in online verkoop. De inschrijfperiode is inmiddels verstreken en er zijn veel inschrijvingen binnen gekomen.

Naar verwachting komen er volgend jaar nog ongeveer 50 woningen binnen Parktuinen op de markt. Van tweekappers en tussenwoningen tot hoekwoningen en vrijstaande woningen. Hiermee is de Lanen voltooid en biedt het ruimte aan ongeveer 800 woningen. Eind 2023 zal de wijk voor een groot deel klaar zijn.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de Facebookpagina of via de site  www.levenindelanen.nl