Vind je droomhuis in De Lanen

Vind je droomhuis in De Lanen

Met het thema ‘Groen wonen aan lanen en parken’ wordt ook De Lanen een populaire woonbuurt binnen De Groote Wielen. Er is erg veel belangstelling voor de woningen.

De Lanen is een populaire jonge buurt die uniek is door haar aantrekkelijke ligging en goede bereikbaarheid. Er komt een gevarieerd aanbod aan woonmogelijkheden in een groene omgeving en een dorpse sfeer. “De woningen zijn zeer gewild en dus snel verkocht, de bouw van veel woningen is al gestart en het eerste project wordt zelfs begin volgend jaar al opgeleverd. We zien De Groote Wielen groeien en steeds mooier worden!” zegt Cees van de Kreeke, projectleider bij de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Zuiderlei
Recent is de verkoop van de eerste fase van project Zuiderlei gestart! De 27 rijwoningen staan garant voor ruimte en comfort. De woningen hebben vrij zicht op de Lunersingel en hebben een ruime achtertuin op het zuiden. Wil jij wonen in een rijwoning in De Groote Wielen? Dan is dit een unieke kans! Bekijk het beschikbare woningaanbod op de website.

Parktuinen
Op 26 oktober startte de verkoop van alweer de derde fase in het populaire project Parktuinen. Ontwikkelaar Hein Geertsma van Hoedemakers: “Er werkten drie architecten aan het plan en dat zie je terug in de onderscheidende woningontwerpen.  Bovendien bieden we veel ruimte om persoonlijke woonwensen te realiseren.“ Wil je wonen in een tussenwoning, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning? Het kan allemaal in Parktuinen. Interesse? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar.

De Groote Lanen
Van den Bosch Vastgoed heeft de verkoopstukken van het kleinschalige project De Groote Lanen uitgewerkt en dat wil zeggen dat deze woningen komende maand in verkoop gaan. Aan de markante Koornwaardlaan staat het individuele karakter van de woningen voorop. Riante vrijstaande woningen en exclusieve twee-onder-één-kapwoningen op royale brede percelen, waar groen en statig wonen op bijzondere wijze worden gecombineerd. Aan de oostzijde biedt het project ruimte aan diverse woningtypen met diepe zonovergoten tuinen. Interesse?

Parklanen
Project Parklanen van KlokWonen is helemaal uitverkocht. De ontwikkelaar is nu bezig met de bouw van de vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen. Ook de eerste werkzaamheden voor de rij- en hoekwoningen zijn inmiddels gestart. De verwachting is dat voor de bouwvak al een deel van het totale project wordt opgeleverd.

Het Goede Leven in De Lanen
Alle koopwoningen binnen plan Het Goede Leven in De Lanen van Van Wanrooij projectontwikkeling zijn verkocht. “De start verkoop was rond de bouwvakvakantie en sloeg goed aan! Opvallend was de goede respons op de tweekappers.” laat projectleider Cees Robbemondt weten. Naar verwachting wordt de omgevingsvergunning op korte termijn verleend. Naast 19 koopwoningen bestaat het plan nog uit 12 sociale huurwoningen voor Zayaz en 13 beleggershuurwoningen welke verkocht zijn aan Borgdonck O.G. Zodra meer bekend is over de oplevering zal de huurderswerving starten.