Rialto start dit jaar met de bouw van het winkelcentrum, drie appartementengebouwen en 10 eengezinswoningen in het nieuwe centrum

Rialto start dit jaar met de bouw van het winkelcentrum, drie appartementengebouwen en 10 eengezinswoningen in het nieuwe centrum

Nog even en de bouw van het nieuwe centrum gaat van start! In het kloppend hart van de wijk kun je straks wonen, je boodschappen doen, een rondje wandelen langs de kade en genieten van een hapje en drankje op het terras aan het water. Ook voor een bezoek aan je huisarts of fysiotherapeut kun je er terecht in het nieuwe gezondheidscentrum. Het plan biedt met zijn diversiteit aan functies alles wat een centrum nodig heeft. Wonen, welzijn en winkelen, alles dichtbij!

Blijf op de hoogte
Zie jij jezelf hier al wonen, dichtbij alle voorzieningen en pal aan het water van de Groote Wielenplas? Rialto Vastgoedontwikkeling ontwikkelt in de delen de Vesting en Waterpark drie verschillende gebouwen met koop- en huurappartementen. Ook komen er 10 eengezinswoningen met een diepe tuin. Meer informatie over de appartementen en eengezinswoningen, zoals plattegronden en afwerkingsniveau volgt later.

Het plan is nu nog in ontwikkeling, maar Rialto Vastgoedontwikkeling verwacht de verkoop in maart/april van dit jaar te kunnen starten. Schrijf je alvast op de website www.wonenincentrumdegrootewielen.nl in en blijf op de hoogte.