PARKLANEN II VAN START

PARKLANEN II VAN START

KlokGroep heeft in de eerste  fase van Parklanen alle woningen naar tevredenheid opgeleverd. Fase 2 gaat nu van start! Deze fase bestaat uit verschillende woningtypes. Wat de woningen allemaal gemeen hebben is de ruime opzet én complete afwerking.

Rust en ruimte, dat is het eerste wat je opvalt als je Parklanen bezoekt. Spelende kinderen, mooie grote (speel)velden tussen de huizen en de auto’s zijn ‘verstopt’ op achterterreinen. Ook is er een goed netwerk van fiets- en wandelpaden waardoor je volop kunt genieten van de natuur in de parken en het buitengebied.

Fase 2 van Parklanen bestaat uit de onderstaande woningtypes:

  • Twee-onder-één-kapwoningen
    Er komen verschillende soorten twee-onder-één-kapwoningen. De verschillen komen tot uiting in zowel de afmetingen als de uitstraling.
  • Hoek- en tussenwoningen
    Er komt een ruim aanbod aan hoekwoningen en tussenwoningen. Enkele hoekwoningen worden standaard voorzien van een garage. Ook voor deze woningen geldt dat er de nodige variatie is qua afmetingen en uitstraling.
  • Vrijstaande woningen
    De verschillende soorten vrijstaande woningen zijn allemaal ruim opgezet en natuurlijk kun je ook bij dit type kiezen welke het beste bij jou past!

De ontwikkeling en realisatie wordt opgepakt door Klokgroep in samenwerking met Van den Bosch Vastgoed.

In Parklanen zijn twee verschillende architectenbureaus aan de slag gegaan. Ongeveer 60% van het project is ontworpen door Architectenbureau Visser & Bouwman uit ‘s-Hertogenbosch, de overige woningen zijn ontworpen door Compen Architecten uit Eindhoven. “Beide bureaus hebben hun eigen manier van ontwerpen, waardoor ze beide een eigen kenmerkende stijl hebben ontwikkeld. Door deze twee bureaus samen te brengen ontstaat er een buurt met grote diversiteit en kwaliteit”, laat Tim Broekhuis, projectontwikkelaar van KlokGroep weten.

Iedere woning en straat krijgt zijn eigen identiteit, met aandacht voor ruimte, kwaliteit en sfeer. Standaard zijn de woningen al zeer riant, maar er zijn ook mogelijkheden om de woning naar wens te wijzigen met aan- en uitbouwen. Alle woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst en van alle gemakken voorzien.

Wat alle woningen gemeen hebben is de ruime opzet en complete afwerking. Als bewoner kun je optimaal genieten van de groene omgeving. Ook kinderen voelen hier zich snel thuis, doordat het een kinderrijke en -vriendelijke buurt is met volop speelgelegenheid.

Naar verwachting start de pre-sale in februari. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via www.parklanen.nl