Open Huis huurwoningen de Lanen

Open Huis huurwoningen de Lanen

Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vanaf mei zal zij, in drie fases, 39 eengezinswoningen vrije sector woningen in De Lanen te huur aanbieden.

Huurwoningen met karakter
Er worden verschillende typen ruime huizen met een complete keuken en moderne badkamer aangeboden, vanaf € 1.134,- per maand excl. €4,- servicekosten. In detaillering en in materialisatie van de woning wordt een hoogwaardige uitstraling gerealiseerd. Ook goed om te weten is dat de woningen energielabel A+ hebben en vloerverwarming aanwezig is die zorgt voor een aangenaam en constant binnenklimaat.

Interesse? Kom dan naar het open huis. Je bent vrijdag 19 april tussen 13.00 en 15.00 uur welkom een kijkje te komen nemen in de modelwoning aan de Lunersingel 73 in Rosmalen.

Tijdens het open huis staat de verhuurmakelaar klaar om vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je ook direct jouw woonwens doorgeven.

Huurwens
Indien je nog niet bent inschreven, schrijf je alsnog in. Kandidaten die bij Vesteda zijn inschreven krijgen voorrang in de verhuurprocedure. Of kijk voor meer informatie op de website.