ONTWIKKELINGEN BINNEN DE LANEN

ONTWIKKELINGEN BINNEN DE LANEN

De bouw van De Lanen gaat verder, een unieke woonbuurt met een grote diversiteit aan woningen. De eerste huizen worden deze maand al opgeleverd.

De Lanen Zuid
Heijmans Vastgoed realiseert in een groene en waterrijke omgeving 12 rij- en hoekwoningen, waarvan al een aantal in optie of verkocht zijn. Gelegen aan de Groote Wielenplas komen, met een weidse blik over het water en aan een autovrije parkzone 5 verandawoningen. Aan de singel met een tuin op het zuiden komen 7 singelwoningen. De woningen zullen worden uitgerust met Heijmans SlimWonen en brengt waardoor het huis van de toekomst binnen handbereik. Bekijk het beschikbare woningaanbod op de website  of contact op met Het Waare Huis.

In opdracht van woningbouwvereniging Zayaz realiseert Heijmans hier ook 21 sociale huurwoningen. Oplevering wordt in de zomer verwacht.

ZuiderLei
ZuiderLei is een ontwikkeling van AM voor Hertogbouw en wordt in drie fasen gerealiseerd. Deze locatie ligt op de meest zuidelijke punt in de Lanen met een schitterend uitzicht over de waterplas.

De eerste fase ‘Thuis aan de Singel’ telt 27 koopwoningen aan de Lunersingel. Er zijn nog rijwoningen beschikbaar in twee typen: het traditionele type Appelvink en het type Bladkoning met een extra grote zolder en dakkapel. Beide met keuze uit verschillende gevelindelingen. De woningen hebben op alle woonlagen vloerverwarming en een tuin op het zuiden. Verkoopprijs vanaf € 274.950,- vrij op naam.

In fase 2 ‘Thuis aan De Laantjes’ zijn 28 ruime hof- en twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. De hofwoningen hebben een sfeervolle veranda aan het groen. De twee-onder-een-kapwoningen zijn er met een garage of een grote zij-uitbouw. Verkoopprijs van € 289.900,- tot en met € 464.900,- vrij op naam.

Fase 3 ‘Thuis aan de Waterkant’ is nog in ontwikkeling. Later dit jaar zullen de 27 riante twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen in verkoop komen. Variërend in uitstraling en met diversiteit in de indeling, maar allen met een groot terras aan de voorzijde. Voorlopige prijsindicatie vanaf circa € 550.000,-  vrij op naam.

De virtuele tour op de website  geeft je alvast een goede indruk van de woningen en ligging. De verkoop is in handen bij Boumij Makelaars en Het Waare Huis.

Parktuinen
Na een feestelijke opening op 3 maart kunnen bewoners via de nieuwe brug vanuit de Hoven naar De Lanen oversteken. Mooi op tijd voor de eerste bewoners van deze woonbuurt, die binnenkort hun woning kunnen betrekken. Hoedemakers bouw en ontwikkeling levert de eerste woningen in Parktuinen namelijk in maart op.

Inmiddels is al de derde fase van Parktuinen in verkoop. Er zijn nog enkele tussenwoningen te koop. Ruime huizen met grote tuinen. Bovendien is er veel maatwerk mogelijk om je persoonlijke woonwensen te realiseren. Verder wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een volgende fase. Kijk op de website. Hier kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief!

Het Goede leven in De Lanen
Alle woningen in dit plan van Van Wanrooij zijn verkocht en naar verwachting zal de eerste paal half juni de grond in gaan. De voorbereidingen voor de 20 woningen in fase 2 wordt binnenkort opgestart.

Ook worden alle woningen in fase 2 gasloos opgeleverd, bijzonder, want dat maakt De Lanen hiermee de eerste gasloze wijk in Den Bosch en omgeving.

Volg het project via de website en blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen.

De Groote Lanen
De verkoop van De Groote Lanen is inmiddels in volle gang en het project is enthousiast ontvangen. De meeste woningen zijn reeds verkocht en de koopovereenkomsten worden ondertekend. De Groote Lanen kenmerkt zich door de diversiteit aan woningtypen. Aan de markante Koornwaardlaan staat het individuele karakter van de woningen voorop. Riante vrijstaande woningen en exclusieve twee-onder-één-kapwoningen op royale brede percelen, waardoor groen en statig wonen op bijzondere wijze worden gecombineerd. Aan de oostzijde biedt het project ruimte aan diverse woningtypen met diepe zonovergoten tuinen. Benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Kijk op de website.