NIEUW AANBOD IN PARKTUINEN

NIEUW AANBOD IN PARKTUINEN

De bouw van de 19 woningen in Parktuinen fase 4 is inmiddels in volle gang. Uiteraard werd dat door Hoedemakers bouw en ontwikkeling traditiegetrouw gevierd met alle toekomstige bewoners én ze kunnen ook al nieuw aanbod aankondigen! Populaire woningen keren in de nieuwe fase terug en worden aangevuld met nieuwe types zoals levensloopbestendige woningen.

De nieuwe woningen maken onderdeel uit van De Lanen, een aantrekkelijke wijk die wordt gekenmerkt door statige singels, groene lanen, intieme woonstraten en lommerrijke parken. Drie architecten werkten samen aan unieke woningontwerpen die toch duidelijk één familie vormen. “Loop er maar eens rond en bekijk de mooie ontwerpen en leuke detailleringen. Het is een populaire buurt om in te wonen geworden”, aldus Marc Hoedemakers.

Goede traditie
Het is bij Hoedemakers een traditie om een feestje te maken van het moment waarop er gestart wordt met bouwen. Buren ontmoeten elkaar daar vaak voor het eerst. “Een fijne start van een nieuwe wooncarrière wordt niet alleen bepaald door een mooi huis, maar ook door een fijne woonomgeving”, vertelt Lenny Schel van Hoedemakers bouw en ontwikkeling. “Daar leveren wij graag een bijdrage aan door mensen bij elkaar te brengen.”

Nieuwsgierig naar de woningen en mogelijkheden in Parktuinen?
In maart 2020 start de verkoop van 26 nieuwe woningen in dit project. Binnenkort meer informatie hierover op www.parktuinen.nu Houd de site en Facebookpagina van Parktuinen in de gaten! Voor wie daar niet op kan wachten: in de huidige bouwfase is nog één tussenwoning beschikbaar. De medewerkers van makelaarskantoor Het Waare Huis kunnen je hier alles over vertellen.