Maak kennis met De Groote Wielen wijkagent

Maak kennis met De Groote Wielen wijkagent

De wijkagent is het politieaanspreekpunt voor inwoners, verenigingen en instellingen. Voor Empel, De Groote Wielen en Kruisstraat is wijkagent Erik Bertrums contactpersoon. Hij stelt zich graag voor en laat weten hoe hij bereikt kan worden indien nodig.

Wat doet de wijkagent?
De wijkagent is een ervaren politieagent(e) met een extra opleiding. Hij is zoveel als mogelijk aanwezig in de wijk. Hij weet ook veel over de wijk. Meestal kent deze politieman de jongeren uit de wijk en weet hij of er bijvoorbeeld inbraken zijn geweest. Samen met collega’s probeert hij die te voorkomen. De wijkagent praat ook met gemeenten, woningbouwverenigingen, scholen en wijkraden. Zo krijgt hij veel informatie over uw wijk. Deze informatie worden wekelijks in een BIN-bericht gedeeld. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u aan via www.bindb.nl

U kunt bij Erik terecht met vragen over veiligheid in uw woonomgeving. Een afspraak maakt u via 0900 8844 of mail hem via Erik.Bertrums@politie.nl
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier wijkagent op www.politie.nl

Op deze site kunt u onder het kopje ‘Mijn buurt’, alle informatie over de wijk vinden. Daar staat ook een overzicht van alle wijkagenten die in de wijk actief zijn.

Hoe kunt u helpen?

U helpt de wijkagent door hem te vertellen wat u ziet en hoort. Valt u iets bijzonders op? Geef het dan door aan uw wijkagent. Samen zorgen we ervoor dat uw wijk een leuke en veilige wijk blijft. U kunt zich via hem ook aanmelden voor het buurtpreventieteam van De Groote Wielen.

Meer weten?
Maak een afspraak voor al uw vragen op gebied van veiligheid.  Daarnaast is de wijkagent actief op Twitter via @Wijkag_RosNoord en Instagram via wijkagent_erik_denbosch (niet voor meldingen) en volgt uw het Basisteam Den Bosch via Facebook Politie Den Bosch.