Informatieavond Triathlon Rosmalen

Informatieavond Triathlon Rosmalen

‘Triathlon Rosmalen definitief van de kalender.’ zo meldde Transition, zo’n vijftien jaar geleden. Maar het sportevenement is terug! De Triathlon Rosmalen wordt dit jaar georganiseerd onder de vleugels van de Stichting Hippe Happen, die tot doel heeft sociaal maatschappelijke evenementen te organiseren die mensen samen brengt in de regio ’s-Hertogenbosch. Een triathlon past zeer goed binnen die doelstelling. Vandaar dat enkele enthousiaste Rosmalenaren de uitdaging gezamenlijk is aangegaan om weer een mooie triatlonwedstrijd in Rosmalen te organiseren.

Bereikbaarheid
De eerste editie van Triathlon Rosmalen, die gepland is op 17 juni, speelt zich af in en rondom De Groote Wielenplas. Het evenemententerrein, het inschrijfbureau en het parc fermé bevinden zich aan de Deltalaan. De route naar de Deltalaan zal vanaf diverse richtingen worden aangegeven. In samenwerking met verkeersdeskundigen van de gemeente ’s-Hertogenbosch is hiervoor een verkeersplan opgesteld.

Omdat de organisatie tijdige communicatie over de triathlon belangrijk vind, nodigt zij buurtbewoners (voornamelijk mensen die wonen aan de triathlon- of omleidingsroute) uit voor een informatieavond. Tijdens deze avond krijg je informatie over het sportprogramma en kun je het verkeersplan inzien. De verkeersdeskundigen van de gemeente ’s-Hertogenbosch zijn ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Wanneer: Woensdag 18 april 2018
Waar: Windkracht 5, Deltalaan 140
Tijd: 19.15 – 19.45 uur

Voor meer informatie over Triathlon Rosmalen kun je terecht op de website.
Heb je nu al een vraag of een opmerking, dan kun je een mailtje sturen naar info@triathlonrosmalen.nl of bellen naar 06-42969639.

beeld: Fotograaf Hanneke van der Plas