HARTJE DE LANEN UITVERKOCHT

HARTJE DE LANEN UITVERKOCHT

De 20 levensloopbestendige woningen in Hartje de Lanen van Janssen de Jong Projectontwikkeling zijn in recordtempo uitverkocht!

Kopers kozen bewust voor Hartje de Lanen. Enerzijds door de mooie ligging van het plan in een groene woonbuurt in de Groote Wielen. Een fijne uitvalsbasis, voor velen vlakbij familie en de (klein)kinderen en met de dagelijkse voorzieningen om de hoek. Anderzijds zijn de moderne en eigentijdse woningen van alle gemakken voorzien. Zo is er een volledig woonprogramma op de begane grond. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is hier allemaal mogelijk. Gemakkelijk voor nu en later. Daarnaast is er alle ruimte op de vrij indeelbare verdieping. Fijn voor een extra (slaap)kamer of zelfs een tweede badkamer. Wat ook in de smaak valt is de uitgebreide keuze die kopers krijgen om de woning geheel naar wens af te werken en (desgewenst) uit te breiden.

De woningen zijn gelegen op fijne percelen met een heerlijke zonnige achtertuin, niet te groot of te klein en daarmee gemakkelijk te onderhouden. Ook het duurzame aspect aan deze nieuwe wijk speelt een grote rol in de bewuste keuze voor dit project. Alle woningen in Hartje de lanen zijn energieneutraal, gasloos en voorzien van de modernste technieken. Duurzaamheid en comfort gaan hier hand in hand. Het ontwerp van de woningen en de opzet van de wijk heeft alles in zich voor een onbezorgde toekomst in Hartje de Lanen.

Planning
Zodra de omgevingsvergunningsprocedure is doorlopen zullen alle kopers geïnformeerd worden.  Janssen de Jong Projectontwikkeling kijkt er al naar uit om met alle kopers het glas te heffen tijdens de start bouw viering van het project. Het streven is om in de eerste helft van 2020 te starten met de bouw en de woningen eind 2020 aan de nieuwe bewoners op te leveren.

Lees het laatste nieuws op www.hartjedelanen.nl