Succesvolle eerste editie Hippe Happen Festival

Succesvolle eerste editie Hippe Happen Festival

Op 25, 26 en 27 september werd voor de eerste keer het Hippe Happen Festival georganiseerd op het Strandje in de Groote Wielen in Rosmalen. Het foodfestival met keukens op wielen was georganiseerd door vijf vrijwilligers die samen Stichting Hippe Happen vormen. “We zagen de keukens op wielen op andere evenementen en dachten: Rosmalen verdient een eigen foodfestival met keukens op wielen.” vertelt Marga Hazenberg, één van de organisatoren.

Tijdens dit familie-event draaide alles om eten, drinken en gezelligheid. Tijdens het drie dagen durende festival maken zeventien ludieke foodtrucks hun in opwachting op het strandje in de Groote Wielen. Van de Surinaamse keuken tot poffertjes en van vergeten vis tot een Aziatische barbecue, alles was er te vinden. Marga: “Iedere foodtruck beschikt over een eigentijdse catering, dus er is voldoende keuze voor iedereen.”

Onder een stralende zon en tussen de geur van lekker eten vermaakten de bezoekers van het festival zich prima. Vrijdagavond ontving het festival 1.500 bezoekers en ook zaterdag stonden er rijen voor de verschillende foodtrucks. “Tot nu zijn we heel tevreden. Zelfs het weer werkte mee.” aldus Hazenberg.

Meer informatie op www.hippehappenfestival.nl