Groote Wielen aan Tafel op 28 maart

Groote Wielen aan Tafel op 28 maart

Koken voor elkaar en eten met elkaar. Met bekende of onbekende buurtgenoten. Dat is de insteek van het evenement ‘Groote Wielen aan Tafel’. De afgelopen jaren was het evenement een groot succes, met lekker eten en leuke ontmoetingen! Zaterdag 28 maart vindt de 6e editie van ‘Groote Wielen aan Tafel’ plaats.

Schuif gezellig aan tafel met wijkbewoners
Tijdens het evenement schuiven buurtgenoten uit De Groote Wielen bij elkaar aan tafel. Iedereen maakt een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert en eet dit samen met bekende en onbekende buurtgenoten.

Initiatiefnemers Marieke van Leeuwen en Anne-Katrien de Vos: “De hele avond draait om genieten, verrassen en verkennen. In het proeven van nieuwe gerechten, in het leren kennen van je buurtgenoten en in het opdoen van nieuwe contacten. Je tafelt op drie verschillende adressen met twee andere koppels en je maakt zelf een gerecht. De avond wordt feestelijk afgesloten met een after-party, waar je onder het genot van een drankje nog lekker na kunt praten.”

Doe ook mee
Leer je buren beter kennen en inspireer je straat om hetzelfde te doen. Inschrijven kan nog t/m 24 februari de website. Meer weten? Neem een kijkje op de Facebookpagina.