GROEI DE LANEN

GROEI DE LANEN

Ondanks de corona-maatregelen gaat de ontwikkeling en bouw van woningen door. Ook kun je je tijd positief benutten door je optimaal voor te bereiden op de koop en/of bouw van jouw nieuwe woning. Bekijk de status van de projecten:

Parklanen II
De voorverkoop van de eerste 57 woningen staat gepland op woensdag 22 april 12.00 uur. Vanaf dat moment staat alle woninginformatie (plattegronden, brochure etc.) op de website en kun je doorgeven naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. Waarom is dit belangrijk om te doen? Op basis van de voorinschrijving krijg jij voorrang bij de uiteindelijke toewijzing van de woningen. Gezien de grote interesse in de woningen verhoogt dit jouw kans om je favoriete woning toegewezen te krijgen. De definitieve start verkoop vindt medio mei plaats.

De eerste fase van de verkoop zal volledig digitaal verlopen. Over de vervolgstappen van het verkoopproces houden Klokgroep en Van den Bosch Vastgoed je op de hoogte. Denk bijvoorbeeld aan de makelaarsgesprekken. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je waar je aan toe bent en kun jij je zorgeloos inschrijven op jouw favoriete woning.

Heb jij de woningimpressies en de vogelvlucht-impressie al gezien die eerder deze maand online zijn gekomen? Hiermee krijg je een goed beeld van de woningen, de royale woonkamer en open keuken én van de groene en ruimtelijk opgezette wijk. Ook staan er 360-beelden online, deze beelden laten goed zien hoe ruimtelijk en licht de woningen zijn. Op deze manier kun je al echt ‘rondkijken’! Bekijk ze op www.parklanen.nl.

Parktuinen fase 2c
In maart bracht Hoedemakers bouw en ontwikkeling 26 nieuwe woningen in verkoop. Deze nieuwste loot in de Parktuinen-familie biedt hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kap- en levensloopbestendige woningen.

“De verkoop van Parktuinen verloopt grotendeels via de digitale snelweg. En dat gaat prima!”, vertelt Willem Janssen van Het Waare Huis Makelaars. “De helft van de woningen is inmiddels verkocht.”

Benieuwd of Parktuinen ook wat voor jou is? Er zijn nog woningen beschikbaar. Neem een kijkje op www.parktuinen.nu of neem contact op met Het Waare Huis Makelaars.

Hartje de Lanen
Op 6 maart is de bouw van nieuwbouwproject ‘Hartje de Lanen’ in De Lanen van start gegaan! Een bijzonder moment dat Janssen de Jong Projectontwikkeling graag met alle kopers had willen vieren. Maar door het coronavirus en het in acht nemen van de richtlijnen van het RIVM heeft het bedrijf besloten geen bijeenkomst te organiseren.

Desondanks wordt er op de bouwplaats iedere dag veel werk verzet. De boorpalen zijn aangebracht en de fundering van de woningen is aangebracht. Daaropvolgend zullen de casco’s en de kappen van de woningen worden aangebracht.

Blijf op de hoogte van de vorderingen die het project doormaakt via de website www.hartjedelanen.nl

Het goede leven in de Lanen
Net voor de Kerst bracht Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling 8 sfeervolle hoek- en tussenwoningen van de tweede fase van haar project Het goede leven in De Lanen, in de verkoop. 7 van de 8 woningen zijn verkocht, de bouw zal dan ook naar verwachting nog voor de zomer gaan starten! De laatste beschikbare woning betreft een hoekwoning. “In deze tijd gaat de verkoop van (nieuwbouw) woningen gewoon door, het aankoopproces gaat nu telefonisch en digitaal”, laat Rianne Leijten-Maas van Boumij Makelaars weten.

Nieuwsgierig? Lees het laatste nieuws op www.vanwanrooij.nl/rosmalen-de-lanen In het plan zijn ook 12 huurwoningen opgenomen. Waarschijnlijk start de verhuur hiervan eind van dit jaar. Naar verwachting start de bouw van de 20 woningen uit de tweede fase in juni.

Zuiderlei
Dura Vermeer is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de bouw van de 27 woningen in Zuiderlei | Thuis aan de Waterkant. Het wachten is nog op het onherroepelijk worden van de verleende omgevingsvergunning. Ondanks de coronacrisis blijft de planning ongewijzigd. Eind mei, begin juni starten ze met de bouw.

In het project zijn nog drie verschillende twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa beschikbaar. Bekijk het woningaanbod op www.zuiderlei.nl

De Lanen
De bouw van het gelijknamige project De Lanen bestaande uit twaalf woningen van VABO Ontwikkeling is gestart. De voorbereidingen voor het leggen van de begane grondvloeren van de 12 woningen zijn van start gegaan.

De Groote Lanen
Aan de Koornwaardlaan en ten oosten hiervan, verreist De Groote Lanen, waarbij groen en statig wonen op bijzondere wijze worden gecombineerd. In het plan van Van den Bosch Vastgoed komt een diversiteit aan woningtypen. Op dit moment worden de woningen gebouwd.

Vrije kavels Koornwaardlaan
Buiten zijn er nog geen bouwactiviteiten te zien, maar er wordt door de kopers hard gewerkt aan het uitwerken van hun droomwoning. Nu nog op papier. Dus we moeten nog even geduld hebben voordat we de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning in het echt zien verschijnen.