Groei De Lanen komende jaren

Groei De Lanen komende jaren

In De Lanen zijn uiteenlopende nieuwbouwwoningen gebouwd. Een groot gedeelte van de woningen is inmiddels opgeleverd en veel bewoners hebben er hun intrek genomen. Daarnaast wordt er volop gebouwd en zit een aantal plannen in de ontwikkelfase. 2021 staat in het teken van uitbreiding. Eind 2023 zal de wijk voor een groot deel klaar zijn.

De afgelopen jaren heeft De Lanen zich ontwikkeld tot een populaire en gewilde wijk om te wonen. Door de ligging aan de rand van de wijk zijn de straten autoluw, zodat kinderen hier zorgeloos buiten kunnen spelen.

In maart bracht Hoedemakers bouw en ontwikkeling 26 nieuwe woningen in verkoop. Ook Van den Bosch Vastgoed en KlokGroep bracht een nieuwe fase aan nieuwbouwwoningen op de markt.

Naar verwachting brengt Hoedemakers bouw en ontwikkeling er in 2021 nog ongeveer 100 woningen binnen Parktuinen gefaseerd op de markt. Binnen het plan Parklanen zal Van den Bosch Vastgoed en KlokGroep ook diverse aan woningen ontwikkelen. Van tweekappers en tussenwoningen tot hoekwoningen en vrijstaande woningen. Wie weet zit jouw toekomstige droomwoning er ook tussen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de Facebookpagina of www.levenindelanen.nl