BOUWKAVELS DE LANEN GERESERVEERD

BOUWKAVELS DE LANEN GERESERVEERD

De gemeente ‘s-Hertogenbosch bracht in september 10 zelfbouwkavels op de markt. De inschrijving voor de loting is inmiddels gesloten en alle vrije kavels aan de Koornwaardlaan zijn inmiddels gereserveerd. Toch nog interesse?

De ruime kavels aan de Koornwaardlaan met losse bebouwing en grote voortuinen vallen in de smaak. Dat bleek uit de grote interesse.  De zes kavels voor realisatie van een vrijstaande woning en de overige vier voor twee-onder-een-kapwoningen waren snel gereserveerd. Inmiddels zijn alle partijen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een ontwerp van een droomwoning! In 2020 volgt de koop én het vergunningentraject waarna de zelfbouwers met de bouw van start kunnen gaan.

Ambitie ‘energieneutraal’
Om duurzaam bouwen te stimuleren heeft de gemeente recentelijk een informatieavond verzorgd voor de kopers over de bouw van hun toekomstige duurzame woning. “In 2050 willen we als gemeente klimaatneutraal zijn. Voor de gebouwde omgeving hebben we dat streven al in 2035. Daarom vinden we het belangrijk dat kopers van bouwgrond een toekomstgerichte woning realiseren, in het bijzonder als het gaat om energie en duurzaamheid”, zegt Kathy van Grinsven, projectleider bij de gemeente ’s-Hertogenbosch.Om kopers te helpen deze ambitie te halen, biedt de gemeente ondersteuning aan van een externe energiecoach.

Wil je meer weten over deze kavels of een plekje op de wachtlijst claimen? Schrijf je dan in via het formulier wat je kunt vinden op www.s-hertogenbosch.nl/bouwkavels/bouwkavels-de-lanen/