Bouwkavels De Lanen binnenkort in verkoop

Bouwkavels De Lanen binnenkort in verkoop

Droom jij ervan om zelf een huis te bouwen? Binnenkort kan het in De Lanen! Dit najaar gaan tien zelfbouwkavels in de verkoop. De kavels liggen aan de markante groene Koornwaardlaan: een van de centrale lanen in het gebied.

Vrijstaand of twee-onder-een-kap
In De Lanen woon je in het ‘parkmilieu’, omringd door het Kanaalpark, de polder, de Groote Wielenplas en vlakbij het toekomstige centrum. De kavels zijn ruim opgezet met losse bebouwing, grote voortuinen en gevarieerde woningen met een dorps karakter. Zes kavels zijn voor realisatie van een vrijstaande woning. De overige vier voor twee-onder-een-kapwoningen. Alle kavels variëren in grootte van 315 tot 550 m². Prijzen vanaf €126.000,- exclusief BTW.

Duurzaam bouwen
De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft een ambitieus doel: klimaatneutraal in 2050. Voor de gebouwde omgeving heeft zij dat streven al in 2035. Daarom stimuleren ze kopers van deze kavels om energieneutraal te bouwen. Ze bieden kopers advies en begeleiding van een externe deskundige bij de ontwikkeling van hun duurzame woning.

Interesse?
Begin september kun je alle informatie en de verkoopprocedure vinden op www.s-hertogenbosch.nl/bouwkavels. Als eerste op de hoogte zijn bij updates en over de verkoop? Stuur dan een mail naar bouwkavel@s-hertogenbosch.nl. Ook voor vragen kun je dit mailadres gebruiken. Liever telefonisch contact? Voor 19 juli en na 11 augustus kun je bellen naar Monique van Griensven, afdeling Wonen en Grondzaken via 06 – 31 94 21 82.