5 maart start verkoop nieuwe woningen Parktuinen

5 maart start verkoop nieuwe woningen Parktuinen

Er komen weer nieuwe woningen in Parktuinen! De woningen worden vanaf donderdag 5 maart uitgebreid via de website gepresenteerd. Vanaf dan kun je alle detailinformatie rustig doornemen. Heb je er vragen over? Dan kun je die stellen tijdens een Meet & Greet op dinsdag 10 maart.

In de nieuwe fase keren populaire tweekappers en hoek- en tussenwoningen uit de vorige fase terug, aangevuld met nieuwe types zoals levensloopbestendige tweekappers en vrijstaand geschakelde woningen. Nieuwsgierig? Op de site zijn nu alle artist impressies te bekijken!

Online verkoop, hoe werkt dat?
Vanaf donderdag 5 maart start de verkoop van de 26 nieuwe woningen in Parktuinen. Van ieder afzonderlijk woningtype staat die dag alle detailinformatie online, denk aan; artist impressies, plattegronden, technische omschrijving en verkooptekeningen. Uiteraard compleet met prijslijsten en mogelijke maatwerkopties.

Meet & Greet
Via een inschrijfformulier kun je je interesse voor de woning van jouw voorkeur kenbaar maken. Nog vragen? Kom dan 10 maart naar de Meet & Greet* waar we ze je graag verder helpen! Tijdens deze informatieve bijeenkomst bij Hoedemakers bouw en ontwikkeling zijn de makelaar, bouwexperts en de keukenleverancier aanwezig om je alle antwoorden te geven die je kunnen helpen bij het maken van een definitieve keuze.

* Voor deze Meet & Greet moet je je wel inschrijven, dit kan van 5 maart tot en met 9 maart. Daarna heb je tot en met 16 maart de tijd om je in te schrijven voor de specifieke woning(en) van jouw voorkeur.

Alle data op een rijtje:

  • Donderdag 5 maart: Start verkoop vanaf 12.00 uur op parktuinen.nu
  • Maandag 9 maart: Laat uiterlijk 9 maart weten of je aanwezig bent bij de ‘Meet & Greet’. Inschrijven kan vanaf 5 maart via onze website.
  • Dinsdag 10 maart: Meet & Greet tussen 17.30 – 19.30 uur bij Hoedemakers aan De Grote Elst 40 in Rosmalen.
  • Maandag 16 maart: Laatste dag voor het invullen van het voorkeursformulier om in aanmerking te komen voor een woning. Het voorkeursformulier is vanaf 5 maart te vinden op onze website.