De Lanen

over de buurt / DE Lanen

De Lanen is de meest noordwestelijke woonbuurt van De Groote Wielen en ligt tussen de Maas (in het noorden) en de waterplas in. De bereikbaarheid van de buurt is goed: u heeft zowel rechtstreeks aansluiting op de westelijke randweg (Blauwe Sluisweg) als op de regionale Hustenweg in het noorden.

De watermachine heeft een prominente plaats in deze buurt. Het regenwater wordt hier in het zicht afgevoerd. Vanuit de plas wordt water in de twee waterlopen gepompt. Het regenwater wordt grotendeels opgevangen in de wat lager liggende terreinen die in verbinding staan met de Lage Ring. Dit gesloten watersysteem is niet alleen functioneel, maar brengt ook direct sfeer in de woonbuurt.

De Lanen krijgt geen eigen voorzieningen, maar u kunt eenvoudig gebruikmaken van alle faciliteiten in het winkelcentrum dat direct aan de Lanen grenst, op slechts een steenworp afstand. Uw kinderen kunnen terecht op de school die tegen de Lanen aanligt.

In De Lanen ontwikkelen we heel divers;
voor starters tot ouderen.
Maar ook inwoners van de
binnenstad van ’s-Hertogenbosch
die meer ruimte willen.

 

Sfeerimpressie

over DE WONINGEN / de lanen

Het aantal woningen dat in De Lanen wordt gebouwd, ligt rond de 800. Uiteraard stemmen we het aanbod af op de behoefte die we in de woningmarkt signaleren. Daarbij letten we op de verhoudingen tussen huur- en koopwoningen en de verschillende prijscategorieën en woningtypen.

Meer info

ONTWIKKELAARS AAN HET WOORD

"

In De lanen ontwikkelen we heel divers; voor starters tot ouderen. Maar ook voor inwoners van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch die meer ruimte willen.”